Landbrukskontoret i god form

Skrevet av Regionkontor . Publisert i Aktuelt

Regionkontor landbruk er på plass i ny organisering og ny plassering. Lørenskog, Oslo og Rælingen har valgt å fortsette samarbeidet om et landbrukskontor med basis i Lørenskog Hus. 

Hvorfor det? Det er viktig at bynært landbruk har et kommunalt apparat som er innrettet mot næringens behov for veiledning og forvaltning. Dette betyr at vi skal bli enda flinkere til å informere de politiske beslutningstakere om næringene i jordbruk og skogbruk, og vi skal sørge for at statlige tilskuddsordninger kommer ut til den enkelte næringsutøver som før.

Vi på RKL har hatt et par hektiske måneder med flytting og omorganisering, men er nå heldigvis på plass og er mer eller mindre et fullt operativt kontor. Etter flerfoldige timer med opplæring i nye fagsystemer og utallige utpakkinger fra pappesker, klør vi nærmest i fingrene til å drive med det vi liker best: et aktivt og bærekraftig landbruk.

Regionkontor landbruk 2020 består av (fra venstre på bildet):

Lisa Haugland – Prosjektleder urbant landbruk i Lørenskog

Ana Nilsen – Rådgiver

Magnus Korsvold – Skogbruksrådgiver

Ida Marie Gjersem – Jordbruksrådgiver

Knut Samseth – Landbrukssjef

Vår nye besøksadresse er nå i 8 etg. på Lørenskog Hus. Parkering er i kjelleren på Metro-senteret (3 timer gratis), ta heisen opp og følg merkingen til «Regionkontor landbruk». Ikke nøl med å ta kontakt, vi hjelper deg gjerne!